fbpx

Објектив

Погледни подобро

Скопје има сериозен проблем, Тигрести азиски комарци не се нормална појава

Доктор Ненад Лазаров сподели алармантна фотографија на својот Фејсбук профил.

Тој тврди дека во Скопје има наплив од Тигрести азиски комарци, појава која воопшто не е нормална и треба да се реагира.

Во продолжение ви го пренесуваме неговиот Фејсбук статус:

Тигрести азиски комарци не се нормална појава и треба веднаш да се реагира.
Нема тука место за политика, ова е сериозен здравствен проблем.

Тигрести азиски комарци не се нормална појава и треба веднаш да се реагира.Нема тука место за политика, ова е сериозен здравствен проблем.

Posted by Nenad Lazarov on Sunday, August 23, 2020

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: