fbpx

Објектив

Погледни подобро

На Дебарско Езеро му се заканува еколошка катастрофа

На Дебарско езеро му се случува еколошка катастрофа а со недели одговорните молчат и си продаваат струја, напиша новинарот Горан Момироски на „Фејсбук“.

Тој дури и предлага песна за директорот на ЕСМ Васко Ковачески, за кој вели, веќе напишал поема за својот партиски лидер.

Во проделжение прочитајте ја поемата на Момироски до Ковачевски и линкот до објавата на Kalin Kalco Mitreski каде што може да се направи споредба помеѓу нормалното ниво на езерото и сегашното ниво на езерото.

На Дебарско езеро му се случува еколошка катастрофа а со недели одговорните молчат и си продаваат струјаЕве предлог…

Posted by Goran Momiroski on Thursday, August 27, 2020

Лажни вести така??“Нормално било да се испушта, вештачко езеро е” – дел од коментарите!!Затоа видете и уверете се,…

Posted by Kalin Kalco Mitreski on Tuesday, August 18, 2020

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: