fbpx

Објектив

Погледни подобро

ЗИБЕРИ БЕЗ МАСКА ДОДЕКА ПАРЛАМЕНТОТ РАСПРАВА ЗА МАСКИ НА ОТВОРЕНО

Претседателот на собраниската Комисија за здравство Арбен Зибери додека се расправа по амандманите со кои би се вовело задолжително носење на маска дури и на отворено не носи маска ниту на затворено во салата каде се одржува седницата. Во салата се присутни над 30 луѓе, а носење на маска е задолжително освен кога присутните се обраќаат на говорница.

Зибери во септември беше болен од Ковид-19 и по три недели се врати на работа во парламентот.

 

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: