fbpx

Објектив

Погледни подобро

Врие полиција во Арачиново!

Сообраќајната полиција вечерва прави рација во скопско Арачиново.

Веќе скоро два месеци полицијата става ред на улиците во државата, а вечерва очигледно дошол редот на Арачиново.

Видливи се патролите на полицијата кои се распоредени во целото село. Граѓаните го поздравуваат засиленото работење на полицијата и зголемувањето на безбедноста на улиците.

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: