fbpx

Објектив

Погледни подобро

НЕМА ПОЛИЦИСКИ ЧАС: Завpши седницата на Советот за Бeзбеднocт

Во Кабинетот на Претседателот, Стево Пендаровски во  „Вила Водно“ се одржува десеттата седница на Советот за безбедност на којашто се разговараше за актуелната ситуација со пандемијата на Ковид -19 на територијата на Република Северна Македонија.

Јавноста очекуваше да биде одлучено воведивање на полициски час, но единствената одлука која се дноесе не прогласување на вонредна состојба во времетраење од 30 дена.

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: