fbpx

Објектив

Погледни подобро

Eвe кaкo ќe ce cooбpaќaaт aвтoбycитe нa 1-ви мај и Велигден

Ве информираме дека во сабота, (1.5.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа по вообичаен возен ред, без временски ограничувања.

Во останатите денови од претстојниот, продолжен празничен викенд, односно во петок, недела и понеделник, автобусите ќе сообраќаат до 21 часот по неделен возен ред.

Во прилог се последните термини на поаѓање пред 21 часот во петок, недела и понеделник.

Во сабота (1.05.2021 год) и недела (2.05.2021 год), билетарниците и центрите за персонализација нема да работат.

Во петок (30.04.2021 год) и понеделник (3.05.2021 год), дежурни ќе бидат три билетарници, односно од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Ве потсетуваме дека услугите на ЈСП Скопје можат да се купат и на 100 локации од секундарната продажна мрежа (трафики, маркети, тобака).

Прегледот на локациите е достапен на веб и фејсбук страната на ЈСП Скопје.

ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 21 часот во петок, недела и понеделник

Линија 2 19.55 ч од Автокоманда 19.39 ч од Сарај

Линија 2А 16.31 ч од Железара 17.25 ч од Сарај

Линија 3 15.45 ч од Панорама 15 ч Сала Ј.Сандански

Линија 3Б 14 ч од Панорама 13.18 ч од Кванташки пазар

Линија 4 20.20 ч од Хром 19.40 ч од 11 Октомври

Линија 4А 16.25 ч од Усје 17.15 ч од Тафталиџе 1

Линија 5 19.35 ч од Н.Лисиче 20.05 ч од Дексион

Линија 7 19.53 ч од Г.Лисиче 20.07 ч од Карпош 3

Линија 8 17 ч од Влае 17.40 ч од Љуботенски пат

Линија 9 20.23 ч од Кл.центар 19.53 ч од С.Север

Линија 12 19.55 ч од Шишево 19.55 ч од Ск.саем

Линија 15 20.05 ч од Н.Лисиче 20.05 ч од Карпош 4

Линија 15А 17.05 ч од Н.Лисиче 17.47 ч од Карпош 4

Линија 16 19.31 ч од Пржино 20.25 ч од Железара

Линија 19 20.12 ч од Карпош 4 20.12 ч од Ш.Оризари

Линија 20 20.20 ч од Тр.центар 20.20 ч од Ш.Оризари

Линија 21 20.05 ч од Тр.центар 19.10 ч од Бардовци

Линија 22 19.45 ч од Тр.центар 19.45 ч од Лепенец

Линија 22А 15.03 ч од Кл.центар 13.50 ч од Лепенец

Линија 23 19.55 ч од Ченто 19.55 ч од Д.печат

Линија 24 19.50 ч од Припор 19.50 ч од Тафталиџе 2

Линија 27 20.04 ч од Д.печат 19.32 ч од Вардарска

Линија 41 20.04 ч од Тр.центар 20.17 ч од Драчево Типо

Линија 45 20.20 ч од Тр.центар 20.20 ч од Ченто

Линија 50 20.05 ч од Хиподром 20.05 ч од Кл.центар

Линија 57 20.10 ч од Радишани 19.40 ч од Козле

Линија 59 19.05 ч од К.бара 18.15 ч од Карпош

Линија 65В 20.13 ч од Тр.центар 20 ч Страчинци

Линија 65В 15.33 ч од Тр.центар 14.53 ч од Инџиково

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ-последни термини пред 21 часот во петок, недела и понеделник

Линија 11 19.20 ч од Тр.центар 18.20 ч Рашче

Линија 11а 18 ч од Тр.центар 19 ч Свиларе

Линија 18 15.45 ч од Тр.центар 16.15 ч од Визбегово

Линија 31 20.20 ч од Тр.центар 19.15 ч од Д.Лисиче

Линија 32 16.35 ч од Тр.центар 17.20 ч од Љубин

Линија 47 18.50 ч од Тр.центар 19.35 ч од Љубанци

Линија 47А 15.05 ч од Тр.центар 15.45 ч од Љуботен до Бутел

Линија 51 17 ч од Тр.центар 17.40 ч од Студеничани

Линија 52 19.30 ч од Тр.центар 18.40 ч од Ржаничино

Линија 53 17.30 ч од Тр.центар 18.45 ч од Кат.бања

Линија 55 18.30 ч од Тр.центар 19.15 од Арачиново

Линија 56 18.15 ч од Тр.центар 19.15 ч од Бојане

Линија 58 15 ч од Тр.центар 15.40 ч од Добри дол

Линија 58а 17.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Св.Петка

Линија 58б 20.20 ч од Тр.центар 19.20 ч од Брзовец

Линија 60 18.45 ч од Тр.центар 19.30 ч од Матка

Линија 61 19.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Побожје

Линија 63 19.10 ч од Тр.центар 19.10 ч од Мралино

Линија 63а 15.40 ч од Тр.центар 16.50 ч од Ајватовци

Линија 65 18.30 ч од Тр.центар 19.30 ч од Раштак

Линија 65а 19.20 ч од Тр.центар 20 ч од Страчинци

Линија 66 18 ч од Тр.центар 19.05 ч од Бучинци

Линија 67 18.50 ч од Тр.центар 17.50 ч од Зелениково

Линија 68 18.35 ч од Тр.центар 19.50 ч од Сушица

Линија 70 18.45 ч од Тр.центар 19.25 ч од Батинци

Линија 71 19.30 ч од Тр.центар 18.40 ч од Бањани

Линија 74 20.30 ч од Драчево до Количани17.20 ч од Количани до Драчево

Линија 81 16 ч од Тр.центар 17 ч од Блаце до Ш.Оризари

Линија 160 19.05 ч од Дексион 19.30 ч од Горна Матка

Линија 162 16 ч од Петровец 16.15 ч од Огњанци

Линија 164 20.05 ч од Волково 20.15 ч од Никиштани

Линија 165 15.55 ч од Стајковци до Смилковци 16.10 ч од Смилковци до Стајковци

error

Ви се допадна објавата? Споделете на: